Uddannelse: GTI Energywave® Self Mastery

Med GTI Energywave® Self Mastery uddannelsen får du dyb indsigt i, hvordan du kommer i endnu bedre kontakt med dig selv og dine relationer.

Kunne du tænke dig en dyb indføring i, hvordan du får en endnu bedre kontakt til dig selv og dine omgivelser? Eller har du måske en drøm om, at starte din egen forretning med at hjælpe andre mennesker til øget balance og indre ro? 

Så kan denne helt unikke uddannelse være den helt rigtige for dig.

Dato for uddannelse:

  • Dato : April 2023 (Skriv dig op til yderligere information.)

Uddannelsesforløb:

Med den moderne vestlige hektiske livsstil bliver mange mennesker ramt af stress, angst, indre uro eller en følelse af mangel på mening. Vi har ofte hørt, at vi skal “have os selv med”, “være autentiske”, “lytte til vores mavefornemmelse”, “bruge vores styrker” og “være i god kontakt med os selv”. Årsagen er, at en god kontakt til os selv skaber den bedste forudsætning for, at vi er i kontakt med vores egne behov. Og dermed har vi en bedre mulighed for at søge disse behov indfriet i respektfuldt samspil med vores omgivelser. 

Men hvordan opnår man en endnu bedre kontakt til sig selv og dermed også til sine omgivelser?

Svaret ligger i at kende sig selv, sine behov og sine egne begrænsende mønstre og overbevisninger. Men adgangen til at kende sig selv på et dybere niveau kan være lang og besværlig. Mange har læst dusinvis af bøger indenfor personlig udvikling, gået i terapi eller til coach, forsøgt mindfulness, yoga og meget mere. Ind imellem hjælper det. Andre gange gør det ikke rigtigt en forskel. 

Med GTI Energywave® adfærdsanalyse har vi i dag et værktøj, som enkelt og effektivt kan vise det enkelte menneske, hvor ubalancer findes og hvad årsagen til disse ubalancer er. Alt sammen baseret på dine egne svar frem for andre “eksperters” vurderinger. 

Denne genvej til øget selvindsigt ønsker vi nu at dele med dig. 

Fra foråret 2023 tilbyder GTI Energywave® en helt unik og seriøs uddannelse, som er skræddersyet til dig, der ønsker at opnå både viden og færdigheder i at styrke kontakten til dig selv og dine omgivelser.  

Beskrivelse

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at accelerere et karriereskift og starte et fast-track forløb med at skabe din egen forretning i samarbejde med GTI Energywave.

Eller måske du ønsker at arbejde med din egen personlige udvikling i et unikt forløb, der arbejder på basis af veldokumenteret teori og evidensbaseret træning.

Du er ikke uddannet psykolog, terapeut eller coach, men du kunne godt tænke dig, at starte et uddannelsesforløb, der hurtigt vil kvalificere dig til at hjælpe dig selv eller andre mennesker til større indre ro og balance. 

Med en GTI Energywave Self Mastery eksamen, vil du på lige fod med andre coaches og terapeuter kunne deltage på vores GTI Energywave Træner uddannelse. 

Indhold og udbytte

På uddannelsen vil du få mulighed for at arbejde på et dybt personligt plan med udgangspunkt i dine egne GTI Energywave® adfærdsanalyser fra konkrete situationer i dit eget liv. Det betyder, at uddannelsen giver dig et højt personligt udbytte, da al teori kan relateres direkte til de adfærdsanalyser du arbejder med.

Indholdet vil bl.a. være:

  • Hvilke stadier gennemgår vi som mennesker i et kontaktforløb?
  • Hvad betyder det, at være “i kontakt” og selvreguleret?
  • Hvad kan bryde kontakten til din egen selvregulering?
  • Hvornår er du i balance og ressourcefyldt?
  • Hvorfor er det vigtigt at kende til de forskellige adfærdspolariteter og muligheder for at skabe balance?
  • Hvornår er du i ubalance og udtrykker en mere hæmmet eller uhæmmet adfærd?
  • Hvad er årsagen til din ubalancerede adfærd?
  • Hvordan kan åndedrætsøvelser, meditation, visualisering, ligeværdig kommunikation m.m. trænes på forskellige tidspunkter, så de giver en større effekt?

Varighed

Uddannelsen gennemføres over ca. 6 måneder med et månedligt modul og egen-træning samt personlig coaching imellem modulerne. 

Investering:

Uddannelsen koster 34.990 kroner ekskl. moms og udgifter til transport, kost og logi. 

Form

Uddannelsen gennemføres som en kombination af online samt fysisk klasse undervisning, video undervisning, erfa-grupper samt individuel coaching. Du vil blive undervist af nogle af Danmarks mest erfarne undervisere indenfor deres felt. 

Udbytte

Med GTI Energywave® Self Mastery uddannelsen vil du skabe ideelle betingelser for at opnå en endnu bedre kontakt til dig selv og dine omgivelser, som kan føre til øget velvære og større indre ro. Med en bestået eksamen vil du have mulighed for at opnå tilgang til vores GTI Energywave® Træner uddannelse. Med denne uddannelse kan du iværksætte din drøm om en selvstændig forretning, hvor GTI Energywave hjælper dig med nye kunder, så du kan koncentrere dig om at hjælpe mennesker til større indre ro og balance.  

Næste kursus

Dato: April 2023

Bliv kontaktet for en personlig gennemgang af kursusforløbet af Mads Elk ved at sende en mail til me@gtienergywave.com eller via formularen.

Næste kursus
april 2024
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930