Teamet bag

Mads Elk

CEO og Master Instructor

Partner

Sofus Grum-Schwensen

Chief Digital Officer

Partner

Johnny Alsted

Master Instructor

Partner

Per_Lauritsen-removebg-preview

Per Lauritsen

Direktør Psykiatri Plus A/S Vikar

Jens Ørnbo

Business Innovator

Nicolai_Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth

Bestyrelsesmedlem | Anpartshaver
Stifter af True North

Advisory Board

Dr. Sociolog Stefan Blankertz

GTI Energywave® adfærdsanalyse® er udviklet i et samarbejde mellem det Tyske Gestaltterapeutiske Institut, Gestalt Institute Köln & Kassel, og Dr. Sociolog og forfatter Stefan Blankertz.  

Se uddrag af Stefans bøger på Saxo.com

GTI Energywave® ApS® har erhvervet de globale rettigheder til systemet og fastholder en løbende inddragelse af Stefan Blankertz som rådgiver i GTI Energywave® Advisory Board.

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. 

Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. 

Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og i 2021 udgav han bogen ”Liv og luft” på Politikens forlag. 

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk