Om os

Advisory Board

Dr. Sociolog Stefan Blankertz

GTI Energywave® adfærdsanalysen er udviklet i et samarbejde mellem det Tyske Gestaltterapeutiske Institut, Gestalt Institute Köln & Kassel, og Dr. Sociolog og forfatter Stefan Blankertz.  

Se uddrag af Stefans bøger på Saxo.com

GTI Energywave® ApS® har erhvervet de globale rettigheder til systemet og fastholder en løbende inddragelse af Stefan Blankertz som rådgiver i GTI Energywave® Advisory Board.

Nina Tange er Cand.Scient. Soc. i organisationspsykologi. Hun har en forskningsbaseret baggrund fra bl.a. Learning Lab Denmark.

Hun var primus motor for udviklingen og leder af masteruddannelsen i Positiv Psykologi på Århus Universitet.

Nina er bl.a. medforfatter til bogen ”Robusthed i praksis” og hun er medforfatter til flere artikler, herunder ”Upright – Et trivsels og robusthedsprogram for teenagere”.

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. 

Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. 

Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og i 2021 udgav han bogen ”Liv og luft” på Politikens forlag. 

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk  

Nicolai Moltke-Leth er foredragsholder, Cand.scient.soc, kaptajn af reserven, jægersoldat, forfatter, elitesportsudøver og familiefar.

Nicolai´s unikke kombination af egne oplevelser, praktiske erfaringer og solid teoretisk ballast har gjort ham til en af de mest og efterspurgte foredragsholdere og undervisere i landet.

Nicolai Moltke-Leth grundlagde i 2006 True North i håbet om at forbedre unges livskvalitet. https://www.truenorth.dk/

Nicolai Moltke-Leth´s foredrag om motivation og arbejdsglæde er eftertragtet hos en bred række af kunder. 

Læs mere om Nicolai på: https://www.nicolaimoltke-leth.dk/

Trænere / Undervisere​

Alle GTI Energywave® trænere er uddannet psykologer, psykoterapeuter, coaches eller virksomhedskonsulenter med erfaring indenfor personlig udvikling.

Du aftaler med den enkelte træner om feedbacken sker online eller ved fremmøde. 

Vil du være GTI Energywave træner så læs mere om vores uddannelse her.

Anne Marie Valentin

Certificeret træner

Sted: Hovedstaden / Sjælland

Claudia Rønne

Certificeret træner

Sted: Hovedstaden / Sjælland

Dorte Helene Dam

Certificeret træner

Sted: Hovedstaden / Sjælland

Mads Elk

Certificeret træner & Master Instructor

Sted: Hovedstaden / Sjælland

Johnny Alsted

Certificeret træner & Master Instructor

Sted: Hovedstaden / Sjælland