Forbeholdt din MBS Træner

MIND BALANCE SYSTEMTM-ADFÆRDSPROFIL

FORORD

Velkommen til din Mind Balance System (MBS®)-adfærdsprofil. Ved at have svaret på 120 spørgsmål er du godt i gang med at tage ansvar for, hvad du kan gøre for at opnå en endnu større følelse af mental balance og indre ro i samværet med din familie, partner, forældre, børn, søskende, venner, leder, medarbejdere, kollegaer m.fl.

MBS® er et unikt system

Din MBS®-adfærdsprofil sætter dig ikke i bås med en generel personlighed. Derimod giver denne adfærdsprofil dig et overblik over, hvilken adfærd og hvilke tanker du med fordel kan balancere i din konkrete situation for at reducere frustration og indre uro. Dette kan føre til mere positive relationer, som igen styrker din livsglæde, din sundhed og din følelse af at være i bedre balance med dig selv og dine omgivelser.

Mind Balance SystemTM er et unikt og personligt udviklingsprogram, som består af følgende:

• MBS®-adfærdsprofil.
• Tilbagemelding på din adfærdsprofil fra en certificeret MBS®-træner.
• Din personlige trænings- og handlingsplan.
• Videotræningsprogram, som du kan personliggøre sammen med din MBS®-træner. • Sparring, rådgivning og støtte undervejs fra din MBS®-træner efter behov.

Du er hurtigt i gang med at skabe nye resultater

Kombinationen af din MBS®-adfærdsprofil, træningsprogram og sparring med din personlige træner medfører, at du hurtigere end normalt kan træne den adfærd, som øger din mentale balance og giver indre ro.

Du ønskes en rigtig god træning, varme relationer og øget livskvalitet.

Mange hilsner

Mind Balance System