Indre ro og balance

Få ro i kroppen og skab meningsfulde relationer

Øg dit mentale overskud

Bliv undervist af anerkendt undervisere i Danmark

Opnå indre ro og mental balance i dit liv

Flere og flere dansker oplever, at stress, indre uro eller følelsen af et stort ydre pres er blevet hverdag. 

Udfordringen ligger dog sjældent i vores ydre omgivelser, men derimod hos os selv og den måde vi tænker på. 

Dette kan dræne dig for energi og få dig ud af balance. Og det kan være mere eller mindre ødelæggende for dig selv eller din relation med ægtefællen, kæresten, teenageren, lederen, medarbejderen o.s.v.

Det du i virkeligheden har brug for er at træne den mentale muskel, som skaber indre ro og følelsen af balance i eget liv. Mange har forsøgt sig med meditation, åndedrætsøvelser, yoga og meget andet. Men du kan risikere, at få næsten ingenting ud af dine anstrengelser, hvis du træner det forkerte i forhold til den tankegang, der skabte din problemstilling.

GTI Energywave har sammen med udvalgte træningseksperter skabt et unikt træningsprogram, som med udgangspunkt i din personlige GTI Energywave adfærdsprofil viser dig,hvad du præcist skal træne for at reducere frustrationer, pres, indre uro og stress og erstatte det med indre ro og en større balance i livet.

Sådan virker Mind Balance System®

Lær at forstå hvordan du opnår øget mental balance og indre ro i relation til andre mennesker. 

Scor din personlige adfærdsprofil, få en personlig tilbagemelding og find frem til, hvordan du enkelt kan træne dig selv til øget livsbalance og indre ro.

Hos GTI Energywave står certificerede trænere parat til at give dig en klar feedback på din adfærdsprofil. Derudover kan de støtte dig i din personlige udvikling og coache dig undervejs, så du hurtigere opnår de resultater du ønsker dig.

Nicolai Moltke-Leth, Henning Daverne, Simon Krohn, Nina Tange og Mads Elk er nogle af Danmarks mest erfarne undervisere indenfor åndedræt, kontakt, kommunikation, meditation, visualisering, taknemmelighed m.m. De har sat sig sammen for at skabe et unikt, enkelt og fælles træningsprogram der sætter dig i stand til at skabe mental indre ro på kort tid.  

Hos GTI Energywave står certificerede trænere parat til at give dig støtte dig i din personlige udvikling og coache dig undervejs, så du hurtigere opnår de resultater du ønsker dig.

En bestået Self-Mastery eksamen giver dig direkte adgang til vores træneruddannelse og mulighed for certifcering. 

Som certificeret GTI Energywave Træner kan du starte din egen praksis med at give tilbagemeldinger til mennesker, der ønsker større mental balance og indre ro i deres liv.

Har du bestået eksamen i vores Self-Mastery uddannelse eller er du allerede certificeret coach, så kan du tilmelde dig denne 3-måneders uddannelse og certificering. 

Med en bestået træner certificering har du desuden mulighed for at blive Master Instructor hos GTI Energywave.

Deltag i vores webinar og hør mere.   

HUSK: Vi yder 100% tilfredshedsgaranti på vores træningsplatform 

×
×

Kurv