Happy Relations - Happy life

Lær at skabe gode relationer

Øg dit mentale overskud

Bliv undervist af nogle af de bedste undervisere i Danmark

Gode relationer er vejen til et gladere og længere liv.

Mange oplever, at stress og uro er en reaktion på det der sker i vores omgivelser.

Men udfordringen ligger ikke i dine omgivelser. 

Udfordringen ligger i den måde du tænker om dig selv eller dine omgivelser, som medfører, at du reagerer uhensigtsmæssigt. Dette kan dræne dig for energi og få dig ud af balance. Og det kan være mere eller mindre ødelæggende for dig selv eller din relation med ægtefællen, kæresten, teenageren, lederen, medarbejderen o.s.v.

Det du i virkeligheden har brug for er at træne din muskel for indre ro. Mange har prøvet dette med meditation, åndedrætsøvelser, yoga og meget andet. Men du kan risikere, at få næsten ingenting ud af dine anstrengelser, hvis du træner det forkerte i forhold til den tankegang, der skabte din problemstilling.

GTI Energywave har skabt et træningsprogram, som viser dig præcis hvad du skal træne for at reducere stress, opnå indre ro og en større balance i livet.

Træn den gode relation

Lær at forstå hvordan du opnår øget balance og indre ro ved at mestre de tanker og situationer som du har med andre mennesker.

Få din personlige adfærdsanalyse på hvad du skal træne for at opnå øget livsbalance og indre ro.

Træn din adfærd og opmærksomhed gennem med nogle af Danmarks mest erfarne instruktører indenfor positiv psykologi, åndedrætstræning.

Pris 400 kr. årligt.

I vores træningsunivers står certificerede trænere parat til at designe din personlige træningsplan og derved opnå mere balanceret adfærd og indre ro.

UGE 2: Prioritering af behov og muligheder

UGE 5: Værdsæt dig selv og dine omgivelser

HUSK: Vi yder 100% tilfredshedsgaranti på vores træningsplatform 

×
×

Kurv