Kundeudtalelser

Sådan foregår et GTI Energywave® forløb

Udfyld spørgeskema

Tag udgangspunkt i en konkret situation du har med en eller flere personer og som får dig ud af balance. Gennem vores app guides du nu gennem en række spørgsmål (tager ca. 20 min.), som belyser din adfærd i den givne situation.

Adfærdsanalysen tilsendes

Baseret på dine svar får du nu tilsendt en personlig og grundig adfærdsanalyse. Her vil du opnå større forståelse for, hvordan du kan opnå en endnu bedre adfærd og balance i situationen.

Book tilbagemelding

For at gennemgå adfærdsanalysen booker du en tilbagemelding fra en certificeret GTI Energywave® Træner. Sammen lægger I en handlingsplan til at opnå mere balanceret adfærd og indre ro.

HUSK: Vi yder 100% tilfredshedsgaranti på GTI Energywave® adfærdsanalysen og din første session med en af vores certificerede trænere.

Adfærdsanalyse med fokus på

din adfærd din indre balance kontakten med dine relationer samarbejde

GTI Energywave® adfærdsanalyse og træningssystem giver dig klarhed over, hvordan du kan handle i en bedre balance med dig selv i situationer, hvor du føler dig presset, stresset eller drænet for energi i kontakten med andre mennesker. GTI Energywave® er en adfærdsanalyse, der retter sig mod HVAD DU GØR fremfor hvem du er.

Opnå klarhed over hvordan du løser en svær situation og får et liv i bedre balance

Befinder du dig i en situation som er en udfordring for dig? Og savner du konkret støtte, sparring og indsigt til at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig? 

Eller har du et ønske om at finde frem til, hvad der hæmmer dig i nogle konkrete situationer med nogle specifikke  mennesker?

Eller måske du dybest set ønsker dig bare mere afklaring på en specifik situation i dit liv, som fylder meget lige nu? 

Med GTI Energywave® kan du nemt og overskueligt få den hjælp, du behøver, for at komme videre. 

Forstå GTI Energywave® på 2 min.

Hvad er GTI Energywave®

Vores adfærdsanalyse skaber indsigt og klarhed omkring bevidst og ubevidst adfærd hos dig i en konkret situation eller samtale, der er vanskelig at tackle. 

Bliv certificeret GTI Energywave® træner

En certificering som GTI Energywave® træner giver dig, som er certificeret psykolog, terapeut, coach eller konsulent en mulighed for at skabe hurtigere erkendelser samt konkrete handlingsplaner for dine klienter/kunder.

×
×

Kurv