Styrk din kontakt med dig selv og dine relationer
Med GTI Energywave® adfærdsprofilen kan du hurtigt få et unikt indblik i din evne til at være i kontakt med dig selv og din relation samt, hvad du skal gøre for at opnå en bedre balance og livskvalitet.
Du får sikkerhed igennem en veldokumenteret adfærdsprofil
GTI Energywave® bygger på psykologiens videnskabelige fundament. Vores unikke adfærdsprofil giver dig mulighed for at opnå hurtig klarhed over, hvordan du kan skabe en endnu bedre kontakt til dig selv og dine omgivelser.
Designet til effektive og meningsfulde kundeforløb
Med udgangspunkt i vores unikke adfærdsprofil, kan du sammen med din personlige GTI Træner hurtigt, fleksibelt og online, lægge en plan for, hvordan du kan udvikle en mere hensigtsmæssig adfærd.
Spændende selvudvikling for dig der ønsker at styrke din kontakt med dig selv og dine relationer.
Du får mulighed for at styrke konkrete udfordringer i dine relationer med din partner, teenagebørn, forældre, søskende, leder, kollega, medarbejdere m.fl.
Tidligere
Næste

Adfærdsprofil med fokus på

din adfærd selvregulering din indre balance kontakten med dine relationer samarbejde

GTI Energywave® adfærdsprofilen giver dig klarhed over, hvordan du kan handle i en bedre balance med dig selv i situationer, hvor du føler dig presset eller drænet for energi i kontakten med andre mennesker. GTI Energywave® er en adfærdsprofil, der retter sig mod HVAD DU GØR fremfor hvem du er. Adfærdsprofilen kan typisk anvendes i almindelige og dagligdags problemstillinger som kan være svære at løse med din ægtefælle/kæreste, børn, forældre, søskende, ven, leder, medarbejder, kollega m.fl.

GTI Energywave®
består af:

Når du har svaret på alle spørgsmål i vores APP, vil du få tilsendt din personlige adfærdsprofil. Du kan vælge at læse dit resultat for dig selv privat. Og du kan vælge at gennemgå din profil sammen med en certificeret GTI-træner. Alle vores certificerede trænere er uddannede psykologer, terapeuter eller coaches med en mangeårig erfaring. De vil enkelt, hurtigt og online kunne hjælpe dig med at skabe klarhed over din situation samt lægge en konkret handlingsplan sammen med dig. 

Se video

GTI Energywave er en adfærdsprofil, der retter  sig mod HVAD DU GØR fremfor hvem du er.

Den handlingsorienterede tilgang gør GTI Energywave til en effektiv profil i forbindelse med personlig udvikling, coaching eller terapi. Profilen skaber hurtigt og effektivt klarhed for dig, der bokser med en konkret situation, der er vanskelig at tackle i din kontakt med en eller flere mennesker. Du opnår måske ikke dét du gerne vil og har brug for at se på handlingsforløbet med din certificerede GTI Træner. 

Bliv certificeret i GTI Energywave®

En certificering som GTI-træner giver dig, som er uddannet psykolog, terapeut eller coach, en mulighed for at skabe samtaler, der kan skabe hurtigere erkendelser hos dine klienter/kunder.

Gør det ubevidste bevidst med GTI Energywave®

GTI Energywave´s adfærdsprofil skaber indsigt og klarhed omkring bevidst og ubevidst adfærd hos dig, der bokser med en konkret situation, der er vanskelig at tackle. 

Selvudvikling med GTI Energywave®

Bliv mødt med en målrettet tilgang til mestring af livet. Kom hurtigt til sagens kerne og brug tiden på det essentielle. Spar tid og penge på et mere effektivt udviklingsforløb.

GTI Energywave®
- En målrettet tilgang til bedre relationer.

Når du befinder dig i en konkret situation, som er svær at løse.
Når du har behov for hurtig klarhed over, hvad du kan gøre.

Befinder du dig i en situation som er en udfordring for dig? Og savner du konkret støtte, sparring og indsigt til at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig? Måske har du et ønske om at finde frem til, hvad der hæmmer dig i nogle konkrete situationer med nogle specifikke  mennesker. Eller hvad der måske får dig til at agere mere uhæmmet i en konkret situation. Eller måske du dybest set ønsker dig bare mere afklaring på en specifik situation i dit liv, som fylder meget lige nu? Enkelt, hurtigt, online.
Med GTI Energywave® kan du nemt og overskueligt få den hjælp, du behøver, for at komme videre. 

Find en GTI Træner

Hvad bygger GTI profilen på?