Ro med balanceret adfærd

Få ro i kroppen og hovedet

Øg dit mentale overskud

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Lær hvordan du undgår adfærd som dræner din energi

Mange oplever, at stress og uro er en reaktion på det der sker i vores omgivelser.

Men udfordringen ligger ikke i dine omgivelser. 

Udfordringen ligger i den måde du tænker om dig selv eller dine omgivelser, som medfører, at du reagerer uhensigtsmæssigt. Dette kan dræne dig for energi og få dig ud af balance. Og det kan være mere eller mindre ødelæggende for dig selv eller din relation med ægtefællen, kæresten, teenageren, lederen, medarbejderen o.s.v.

Det du i virkeligheden har brug for er at træne din muskel for indre ro. Mange har prøvet dette med meditation, åndedrætsøvelser, yoga og meget andet. Men du kan risikere, at få næsten ingenting ud af dine anstrengelser, hvis du træner det forkerte i forhold til den tankegang, der skabte din problemstilling.

GTI Energywave har skabt et træningsprogram, som viser dig præcis hvad du skal træne for at reducere stress, opnå indre ro og en større balance i livet.

Sådan foregår et GTI Energywave® forløb

Lær at forstå de tanker, situationer eller personer i din hverdag som dræner din energi eller stresser dig.

Træn din adfærd og opmærksomhed gennem  med nogle af Danmarks mest erfarne instruktører indenfor positiv psykologi, åndedrætstræning.

For at gennemgå adfærdsanalysen kan du booke en tilbagemelding fra en certificeret GTI Energywave® Træner. Sammen lægger I en handlingsplan til at opnå mere balanceret adfærd og indre ro.

HUSK: Vi yder 100% tilfredshedsgaranti på vores træningsplatform 

×
×

Kurv